Mléčná hmota (marcipán)

0 hodnocenísnadné
Sdílet Označení

Suroviny

Postup

1 Suroviny smícháme v pevnou hmotu.Je -li třeba vpracujeme mokrýma rukama vodu nebo naopak mléko a cukr.
2 Mícháme -li v pekárně, dáváme suroviny v pořadí olej, sirup, cukr, mléko, aroma a vodu.

Mohlo by Vás zajímat

Jednoduchý piškotový korpus
Postup přípravy: Šleháme vejce s cukrem, nejlépe elektrickým ručním šlehačem (cca 7 min.), až je z toho jemně pastelově nažloutlá hustší hmota. R...
 · 00:44
Mléčná modelovací čokoláda
Rozlamanou cokoladu jsem rozpustila ve vodni lazni ne nad vrouci, ale horkou vodou. Udelala jsem to tak, ze jsem pockala az se voda zacne varit, ...
 · 00:44
Falešný marcipán - Kovářka
Moučkový cukr prosijeme (tedy měl by se prosívat, ale já na to bobkuju ), přidáme sušené mléko, bílek a několik kapek mandlového aroma. Dobře zpr...
 · 00:44
Marshmalow hmota
Bombony pocákáme vodou a v mikrovlnce na plný výkon necháme naboptnat. Rozpuštěné zahustíme cukrem v misce a potom na desce dokud se nelepí. (č...
 · 00:44 · 
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...