Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Doplňky do sladkého > Tvarohové těsto na slano i sladko
 

Tvarohové těsto na slano i sladko

Tvarohové těsto na slano i sladko
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Časová náročnost
44 min.
Počet zobrazení
1831x
Autor: neuveden

SUROVINY

Ingredience:
250 g tvarohu
250 g tuku
250 g polohrubé mouky

POSTUP

Postup přípravy: Slané pečivo k vínu nebo jen tak: zpracujeme těsto, vyválíme plát, pomocí válečku přeneseme na plech (nemusí se vymazávat těsto je dost mastné), povlaží rozšlehaným vejcem a sype solí a dále např. kmínem, mákem, sezamem... Může se i postrouhat sýrem a pak teprve rádýlkem krájíme různé tvary, upeče se a sní se. Je to moc dobré trochu vyfouklé.

Na sladko: z tohoto těsta peču štrúdl, nebo jen placka na to jabka, skořice, rozinky, mleté ořechy trochu cukru a druhá placka. Dále z tohoto těsta: vyválím plát nakrájím na čtverečky, dám rybízovou marmeládu přehnu do trojúhelníku. Upečené obaluji v moučkovém a vanilkovém cukru.

Kdo ví další možnosti?
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2014
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.