Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Drůbeží maso > Cikánské kuře
 

Cikánské kuře

Cikánské kuře
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Časová náročnost
44 min.
Počet zobrazení
1001x
Autor: neuveden

SUROVINY

Ingredience:
kuřecí prsa
kusů (tolik
kolik je strávníků)
uzená slanina
cibule
sůl
pepř
červená mletá paprika (kdo má rád
může dát pálivou)
alobal

POSTUP

Postup přípravy: Kuřecí prsa osolíme, opepříme, opaprikujeme. Velký kus alobalu, přeložíme na polovinu, na alobal položíme 1 plátek uzené slaniny, na slaninu položíme kuřecí prso, na prso dáme 1 menší cibuli pokrájenou na plátky a navrch dáme ještě jeden plátek uzené slaniny. Alobal uzavřeme, kraje stočíme dovnitř. Dáme péct do trouby na 200 °C asi na 35 minut. Podáváme s chlebem a pivem.

Vynikající, když čekáme hosty, alobalové taštičky si můžeme připravit dopředu, dáme do chladničky. Když přijde návštěva, dáme jen do trouby a věnujeme se návštěvě a za chvíli můžeme jíst. Mnoho návštěv jsem tímto jednoduchým jídlem okouzlila.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.