Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Drůbeží maso > Kuřecí stehýnka po myslivecku
 

Kuřecí stehýnka po myslivecku

Kuřecí stehýnka po myslivecku
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
443x
Autor: neuveden

SUROVINY

1,2 kg kuřecích čtvrtek nebo stehýnek
50 g oleje
120 g cibule
1-2 stroužky česneku
4 bobule jalovce
5 celých pepřů
3 kuličky nového koření
1 hřebíček
1 bobkový list
1 špetka tymiánu
sůl
3 dcl vývaru nebo vody
1 dcl bílého vína
2 lžíce rajčatového protlaku
80 g strouhaného sýra
zelená petrželka

POSTUP

Kuřecí čtvrtky opečeme krátce po obou stranách na horkém oleji, přidáme drobně nakrájenou cibuli a hrubě sekaný česnek, osmahneme, vložíme koření, trochu zalijeme teplým vývarem nebo vodou, bílým vínem, osolíme a dusíme pod poklicí doměkka. Během pečení porce obracíme a podléváme teplou vodou. Před koncem dušení přidáme rajčatový protlak a vývar nebo vodu, dochutíme a chvilku podusíme. Vyjmeme koření a na talíři posypeme porce strouhaným sýrem a sekanou petrželkou. Podáváme s rýži, těstovinami nebo opečenými brambory
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2018
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.