
Thajská kuřecí křidýlka se zeleninovou rýží
SUROVINY
12 ks kuřecích křídýlek
Na marinádu:
4 stroužky česneku
1 lžíce barevného drceného pepře
mletý koriandr
zázvor
sójová omáčka
2 lžíce medu
kečup
grilovací koření
Na ochucenou rýži:
rýže
mražený hrášek
červená paprika
2 lžíce oleje
Na marinádu:
4 stroužky česneku
1 lžíce barevného drceného pepře
mletý koriandr
zázvor
sójová omáčka
2 lžíce medu
kečup
grilovací koření
Na ochucenou rýži:
rýže
mražený hrášek
červená paprika
2 lžíce oleje
POSTUP
Kuřecí křídla omyjeme, okořeníme grilovacím kořením a drceným pepřem. Z medu zázvoru, koriandru, drceného pepře, sójové omáčky, kečupu a jemně strouhaného česneku připravíme marinádu, do které křídla naložíme. Troubu předehřejeme na 210 °C. Křídla rozložíme na hlubší plech a za stálého polévání marinádou pečeme do měkka a dozlatova.
Příprava zeleninové rýže:
Na oleji pečeme na kostičky nakrájenou papriku s hráškem promícháme s vařenou rýží a podáváme.
Recept "Thajská kuřecí křidýlka se zel..." porušuje má autorská práva.
KOMENTÁŘE

Nový komentář

Eugen Letý © 2004 - 2019
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.