Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Jehněčí maso > Pečená jehněčí kýta
 

Pečená jehněčí kýta

Pečená jehněčí kýta
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
1108x
Autor: neuveden

SUROVINY

Jehněčí kýta
100 g slaniny
100 g uzeného bůčku.
1 velká cibule
1 2-3 sterilované okurky.
/8 I kysané smetany

POSTUP

Očištěnou, odblaněnou kýtu zbavenou tuku protkneme na nudličky nakrájenou slaninou. Na plátky nakrájený bůček dáme do pekáče, přidáme oloupanou a na kolečka nakrájenou cibuli, vložíme maso, osmahneme, podlijeme horkou vodou a pečeme za občasného přeléváni vypečenou šťávou doměkka. Měkké maso vyjmeme, do šťávy přidáme nadrobno nakrájené okurky, smetanu, vložíme maso a prohřejeme. Podáváme s vařenými brambor
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2020
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.