Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Králík > Králík na houbách
 

Králík na houbách

Králík na houbách
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Časová náročnost
15 min.
Počet zobrazení
1489x
Autor: Testudo

SUROVINY

1 králík
100 g slaniny
talířek čerstvých jedlých hub (i žampionů)
1 cibule
sůl
lžička grilovacího koření a lžička koření divočina
olej

POSTUP

1. Králíka naporcujeme, nohy a hřbet prošpikujeme slaninou, mírně osolíme a potřeme kořením, které jsme rozmíchali v troše horkého oleje. Na dno pekáčku rozkrájíme slaninu a rozškvaříme ji, přidáme nakrájenou cibuli, vložíme králíka, podlijeme mírně vodou a v předehřáté troubě pečeme za občasného podlití, přelití vypečenou šťávou a obrácení. Před koncem pečení vsypeme do vypeku připravené houby, nakrájené na plátky, a společně zapečeme. 2. Měkké maso vyjmeme, výpek posypeme lžičkou hladké mouky, osmahneme, podlijeme vodou (můžeme přidat i lžíci kečupu nebo sklenku vína), povaříme, porce masa omáčkou podlijeme a podáváme s vařenými brambory nebo bramborovými kroketami.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2017
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.