Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Mleté maso > Sekaná pečeně
 

Sekaná pečeně

Sekaná pečeně
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Časová náročnost
10 min.
Počet zobrazení
1459x
Autor: Testudo

SUROVINY

50 g slaniny
2 vejce
2 lžíce hladké mouky
1 lžička škrobové moučky
1 cibule
4 stroužky česneku
0,5 lžičky majoránky
0,5 lžičky pepře
0,5 lžičky drceného kmínu
sůl
2 rohlíky, nakrájejte na kostičky na namočte v mléce
strouhanka na zahuštění
tuk do pekáčku
slanina (na povrch sekané několik plátků)
600 g mletého masa, nejlépe přední hovězí maso (300 g), vepřový bůček (200 g) a uzené maso (100 g)

POSTUP

1. Mleté maso osolíme a okořeníme, vmícháme nadrobno nakrájenou slaninu, vejce, mouku a škrobovou moučku, jemně nakrájenou cibuli, rozdrcený česnek, vymačkané rohlíky, dobře vše promícháme, nejlépe rukama namočenýma ve studené vodě, a směs zahustíme strouhankou. 2. Na prkénku posypaném strouhankou vytvarujeme dvě šišky podle velikosti pekáčku, v němž je budeme péct, pekáček vymastíme tukem, a povrch sekané posypeme zbytkem na kostičky nakrájené slaniny. Podlijeme trochou vody a pečeme hodinu. Doba přípravy: 10 min Doba vaření: 1 hod 0 min Hotovo za: 1 hod 10 min
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2017
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.