Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Moučníky > Báječné tiramisu
 

Báječné tiramisu

Báječné tiramisu
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Časová náročnost
30 min.
Počet zobrazení
2203x
Autor: Na Doma

SUROVINY

1 baleníměkkého tvarohu
1 lžícecukru
1 sáčekvanilkového cukru
1 sáčekrostlinné šlehačky v prášku
1 balenípiškotů
2 lžícekakaa
dle potřeby káva
dle potřeby mléko

POSTUP

Tvaroh smícháme s cukrem, můžeme použít moučkový nebo krystal a vanilkovým cukrem. Šlehačku dle návodu ušleháme dotuha a smícháme s tvarohem. Uvaříme kávu a osladíme ji. Připravíme si nádobu o průměru asi 25-30 cm. Piškoty rychle namáčíme do kávy, aby nebyly rozmočené. Poklademe jimi dno nádoby tak, aby byly těsně vedle sebe. Poté je pokryjeme čátí připraveného krému, na něj opět navrstvíme piškoty a krém a tento postup opakujeme až do vypotřebování krému. Na závěr tuto lahůdku posypeme kakaem a necháme, nejlépe přes noc, v ledničce ztuhnout. Ještě jedna malá rada: Pokud použijeme tvaroh ve vaničce, musíme vylít syrovátku, aby tiramisu dobře ztuhlo.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.