Omáčka na těstoviny z kuřecích jater
Postup
1 Játra rozkrojíme na půl.
2 Nakrájíme šalotky a fazolky na 2 cm délku.
3 Fazolky uvaříme ve vodě nebo v páře.
4 Na oleji osmažíme slaninu s česnekem do křupava, přidáme játra.
5 Dále přidáme šalotku, fazolky, bylinky, kostku vývaru, smetanu a vše dobře promícháme a prohřejeme.
6 Podáváme s těstovinami.
Mohlo by Vás zajímat
Používáme-li čerstvá rajčata, opláchneme je, spaříme, oloupeme slupku a nakrájíme je na osminky. Konzervovaná bývají již oloupaná, stačí je jen n...
Z másla a mouky připravíme světlou zásmažku. Sundáme s ohně a za stálého míchání přiléváme vývar. Vrátíme na oheň a povaříme. Sem tam zamícháme. ...
Postup přípravy:
Olej rozehřejeme v kastrolu a v něm dozlatova osmahneme česnek. Přilijeme polovinu vývaru, dobře promícsíme. mezitím v jiné nád...
Prolisovaný česnek smícháme s Majonézou, smetanou, přidáme nasekanou pažitku a petrželku.
Důkladně promícháme a dochutíme solí a pepřem....
· 00:15
Komentáře