Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Ostatní polévky > Boršč po štětsku
 

Boršč po štětsku

Boršč po štětsku
 
  • přidat obrázek ...
 
***
Počet porcí
6
Časová náročnost
120 min.
Počet zobrazení
1490x
Autor: neuveden

SUROVINY

500 g mletého masa (mix vepřové a hovězí)
300 g červené řepy
200 g čerstvého zelí
1 kedluben
2 cibule
1 mrkev
petržel
100 g rajčat (lze nahradit rajským protlakem)
1 lžíce cukru
1 lžíce octa
2 lžíce sádla
několik zrnek pepře
3 bobkové listy
sůl
0,5 l smetany

POSTUP

Nejdříve si upravíme knedlíčky. Mleté maso smícháme s cibulí, vejcem, osolíme, opepříme, a tvoříme knedlíčky velikosti vlašských ořechů, které povaříme asi 10 minut ve vroucí vodě a dáme stranou. Nakrájenou červenou řepu, zelí, cibuli, mrkev, petržel,kedluben a rajčata (přip. protlak) zalijeme trochou masového vývaru, přidáme cukr,ocet, sádlo a koření- dusíme mírně pod pokličkou do poloměkka. Nyní vše zalijeme vývarem ,dovaříme a dochutíme. Do hotového boršče vložíme masové knedlíčky, necháme prohřát a před podáváním ještě vlijeme smetanu.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2018
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.