Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Pizza > Pravá tradiční Pizza Melanzana.
 

Pravá tradiční Pizza Melanzana.

Pravá tradiční Pizza Melanzana.
 
  • přidat obrázek ...
 
*
Počet porcí
2
Náročnost
lehký
Počet zobrazení
1584x
Autor: neuveden

SUROVINY

120 g podlouhlého baklažánu na tence nakrájeného
4 lžíce olivového oleje
recept na italské domácí těsto na Pizzu 1 kruh 30cm + 1 lžička olivového oleje na potření těsta
kukuřičná krupice
1 recept na italskou základní rajskou omáčku s přidáním špetky sušených chili lupínků
1,25 hrnku (hrnek=250mk) nasekaného mozzarella sýra
15 černých oliv
1 lžíce malých kaparů
4 lžíce nastrouhaného sýra Pecorino, nebo podobného
0,5 lžičky olivového oleje

POSTUP

Poskládat ve vrstvách baklažán do cedníku a posypat ho solí. Nechat potit po 1 hodinu. Setřít sůl pomocí papírového ubrousku. Předehřát troubu na 240°C. Rozehřát velkou pánev a nalít na ni 4 lžíce oleje. Rychle osmažit po obou stranách baklažán do hněda. Nechat ho okapat na ubrousku. Položit Pizza těsto na plech bez okraje posypaný kukuřičnou krupicí. Lžicí potřít povrch těsta omáčkou až po okraj. Poskládat baklažány do kruhových vzorů a nahoru je posypat mozzarellou. Rozdělit olivy napovrchu, tak jako kapary a nastrouhaný Pecorino sýr. Vše pokapat olejem. Péct úplně dole v toubě po 12-15min., nebo až je těsto zlatavé a nafouklé.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.