Křehká vepřová játra k vínu

0 hodnocení00:44
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

  • Ingredience:
  • vepřových jater 1 kg
  • stroužků česneku 5
  • octa 2 lžíce
  • sůl
  • pepř
  • olej na smažení
  • mouka na obalení

Postup

1 Postup přípravy: Česnek rozetřeme v hmoždíři se solí. Játra nakrájíme na menší tenké plátky, obalíme v mouce a usmažíme na oleji. Přendáme do nahřáté mísy, opepříme, přidáme česnek se solí, ocet a rozmícháme. Necháme odstát 10 minut a podáváme. Jsou překvapivě křehká :-)

Mohlo by Vás zajímat

Anglické závitky
Postup přípravy: Chléb rozmělníme a nasypeme do velké mísy. Pak nakrájíme cibuli s česnekem a petrželkou najemno, vymačkáme obsah klobás, nakrájí...
 · 00:44
Pikantní sendvič
Na plátek toustového chleba položíme plátek sýra, na něj kolečko salámu. Vložíme do středu na salám polovinu feferonky, můžeme ještě lehce posypa...
 · 00:44 · 00:20 · 
Játra v kokosovém mléce
Osmahneme hodně cibule a česneku, poté kuřecí játra. Když jsou skoro hotová přidáme 4 lžíce worčestru, 2 lžíce sojovky a 4 lžíce strouhaného koko...
 · 00:44 · 00:20 ·  · 00:20 · 
Zapékané česnekové toasty
Česnek oloupeme, prolisujeme a smícháme se 3 lžícemi oleje. Směs rovnoměrně rozdělíme na plátky veky. Játra očistíme, omyjeme a nakrájíme na kost...
 · 00:44 · 00:20 ·  · 00:20 ·  · 00:45
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...