Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Přílohy > špenát
 

špenát

špenát
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
1081x
Autor: neuveden

SUROVINY

1 balíček mraženého špenátu (já používám porcovaný), 2 stroužky česneku, 2 polévkové lžíce smetany, 2-3 celá vejce, 2 čajové lžičky česnekové pasty, 1 cibule, asi 2-3cm silný plátek másla

POSTUP

Děláte špenát a furt to není ono? Zkuste ho tak, jak ho dělám já.


V kastrůlku si na másle necháme zezlátnout cibulku (el. sporák na č. 4). Pak přihodíme povolený špenát, přilijeme asi 2-3 polévkové lžíce vody a necháme pod pokličkou za občasného míchání dusit asi 5-10 minutek. Když je voda skoro pryč, tak přilijeme smetanu, důkladně promícháme a přidáme prolisovaný česnek a vejce. Plotýnku vypneme a ještě necháme špenát dojít za občasného míchání. Dochutíme česnekovou pastou a teprve pak můžeme přisolit, ale většinou je to už zbytečné. A můžeme podávat.


Nejlepší je kupovat sekaný nebo porcovaný salát, ale i ta namletá pasta není špatná.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2020
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.