Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Uzené maso > Uzený bůček
 

Uzený bůček

Uzený bůček
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Náročnost
středně
obtížný
Počet zobrazení
2841x
Autor: neuveden

SUROVINY

POSTUP

UZENÝ BŮČEK
Seříznutý bok s kůží musí být nejméně 5 cm vysoký. Nařežeme pruhy po žebrech, široké asi 15 cm. Pokud chystáme k uzení i jiné maso, naložíme Je s bůčkem společně. Lakování trvá 2 -3 týdny, dobu lze zkrátit nastříknutím láku pomocí injekční stříkačky přímo do bůčku, event. masa. Udíme horkým kouřem 4 hodiny. Je-li kouř teplejší než 90°C, bude bůček mít sádkovou chuť. Při uzení studeným kouřem delší dobu (až 2 dny) získáme aromatičtější,ale tužší uzeninu.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.