Volská oka na pastýřský způsob

0 hodnocení
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

Postup

1 Nakrájené žampióny uvaříme v osolené vodě, slijeme, smícháme s bylinkovou směsí, dochutíme mletým pepřem a osolíme. Lívanečník vymažeme, směs rozložíme do jamek lívanečníku, do každé jamky opatrně vložíme jedno vejce a pečeme v troubě 3 - 4 minuty.

Mohlo by Vás zajímat

Omeleta poulard - Omelette á la Poulard
Dobře ušleháme zvlášť žloutky a zvlášť bílky. Na pánev, kde začíná pěnit máslo, dáme nejprve ušlehané žloutky, posolíme a opepříme. Když začínají...
 · 
Chlebová smaženice s česnekem
Houby očistíme a nakrájíme na malé kousky. Na pánvi rozehřejeme sádlo a opečeme na něm chleba nakrájený na kostičky a plátky česneku. Opečený chl...
 · 
Rychlovka
Česnek rozkrájejte na plátky a ve velké pánvi je zpěňte v rozpáleném oleji. Potom přidejte rajčata nakrájená na kolečka a zalijte je vejci (vejce...
 · 
Vaječná tlačenka
Salám, vejce a zeleninu nakrájíme. Vodu ze zeleniny a ocet slijeme a dáme do ní nabobtnat želatinu. Přidáme masox a přivedeme do varu. Smícháme s...
 · 
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...