
Chatařské vepřové žebírko



4

845x
Autor: neuveden
SUROVINY
4 kotlety
sůl
pepř
200 g kečupu
4 vejce
100 g oleje
sůl
pepř
200 g kečupu
4 vejce
100 g oleje
POSTUP
Kotlety naklepeme, osolíme, okořeníme a opečeme na tuku. Potom je vyjmeme, do vypečené šťávy přidáme kečup a povaříme. Opečené žebírko dáme na talíř, přelijeme kečupovou omáčkou a navrch přidáme drobně nasekané vařené vejce. Zdobíme petrželkou a podáváme s vařenými brambory
Recept "Chatařské vepřové žebírko" porušuje má autorská práva.
KOMENTÁŘE

Nový komentář

Eugen Letý © 2004 - 2019
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.