Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Vepřové maso > Duryňské vepřové žebírko
 

Duryňské vepřové žebírko

Duryňské vepřové žebírko
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Časová náročnost
60 min.
Počet zobrazení
798x
Autor: neuveden

SUROVINY

750 g vepřové pečeně
sůl a pepř
90 g oleje
50 g hořčice
50 g másla
150 g cibule
1 dcl piva
pažitka

POSTUP

1. Nasekaná žebírka mírně naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme, potřeme olejem a hořčicí a necháme 24 hodin uležet v chladničce.
2. Odleželá žebírka opečeme po obou stranách na horkém oleji, vyjmeme, do výpeku přidáme máslo, cibuli nakrájenou na nudličky, krátce orestujeme, přilijeme pivo, převaříme a šťávou s cibulí přelijeme žebírka.
3. Jako přílohu podáváme opečené brambory, vařené brambory nebo bramborovou kaši.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.