Carpaccio z červené řepy

0 hodnocení
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

  • červené řepy 2
  • drůbežího vývaru 1000 ml
  • hřebíček
  • fenykl
  • hrubá mořská sůl
  • čerstvý křen
  • kysané smetany 2 lžíce
  • petrželová nať

Postup

1 Řepu vaříme v silném vývaru spolu s kořením asi dvacet minut. Rychle zchladíme a ve studené vodě oloupeme. Krájíme na tenké plátky a ozdobně klademe na talíř. Doplníme smetanou a strouhaným křenem a zdobíme povařenými lístky řepy.

Mohlo by Vás zajímat

Koláčky ze strouhané červené řepy s koprovou vinaigrette
DRESINK : V misce rozšlehej dohromady ocet , kopr , hořčici , česnek , sůl a pepř až je vše spojené . Za stálého šlehání přilévej pomalým proužke...
00:45 · 
Plněné papriky v červené omáčce
Papriky seřízneme, zbavíme jadřinců, omyjeme a necháme oschnout. Cibuli očistíme a nakrájíme najemno. Mleté maso smícháme s vejcem, pepřem, solí,...
00:45 ·  · 01:00
Brokolice pro fanoušky zdravé výživy
Uvařené špagety pro pěknou barovnost zalijeme nálevem z červené řepy a prohřejeme. Na tuku zpěníme cibulku, přidáme na růžičky upravenou brokol...
00:45 ·  · 01:00 · 00:30 · 
Červená řepa po řecku
Postup přípravy: Řepu uvařime v horké vodě doměkka (podle velikosti - ty velké se vaří i déle než hodinu), zkoušejte měkkost třeba špejlí, nebo v...
00:45 ·  · 01:00 · 00:30 ·  · 00:44
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...