Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Zelenina > Lečo de luxe
 

Lečo de luxe

Lečo de luxe
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
10x
Autor: neuveden

SUROVINY

2 lžíce olivového oleje 1 velká cibule
1 nakrájená na kolečka 200?g nakrájené pražské nebo krůtí šunky (pro vegetariány vynechte) 1 červená a 1 žlutá paprika
nakrájené 0,5?kg krájených rajčat Valfrutta sůl
cukru
tymián a majoránka na dochucení 4 velká vejce 3 lžíce rajčatového pyré Valfrutta sekaná zelená petrželka

POSTUP

Na rozehřátém oleji osmahněte cibuli, případně i šunku. Přisypte papriky a rovněž osmahněte. Vlijte rajčata i s nálevem a na mírném plameni asi dvacet minut duste; lečo by mělo zhoustnout. Dochuťte. Vejce v misce rozšlehejte s pyré a vmíchejte do horkého leča. Nechte prohřát, aby bílek zpevnil, ale vejce se nesrazila. Podávejte sypané sekanou petrželkou a s plátky veky.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2018
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.