Barmanove ohnivé rezne

0 hodnocení
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

  • bravčového mäsa 300 g
  • cibuľa 1
  • celého čierneho korenia 1 PL
  • oleja 1 PL
  • koňaku 5 cl
  • polievkové lyžice masla a soľ 2

Postup

1 Rezne zľahka vyklepeme a natrieme po oboch stranách olejom.
2 Korenie rozdrvíme valčekom na cesto na hrubšie kúsky a rezne v ňom obalíme.
3 Opekáme ich z každej strany 2-3 min.
4 Pridáme cibuľu a urestujeme ju do zlatista.
5 Mäso osolíme a polejeme koňakom, ktorý zapálime a necháme vyhorieť.
6 K oflambovanému mäsu pridáme maslo, ktoré nám zjemní vzniknutý výpek.
7 Rezne podávame preliate omáčkou s americkými zemiakmi a zeleninovou oblohou.

Mohlo by Vás zajímat

Ohnivé koleno
Vepřová kolena očistíme, opereme a po celém obvodu nařízneme kůži na kostičky. Vložíme do pekáče, osolíme, opepříme a posypeme kmínem. Potřeme če...
05:00
Oslianske rezne
1. Rezne na okrajoch narežeme, naklepeme, osolíme a okoreníme. Po oboch stranách ich prudko opečieme a uložíme na pekáč. 2. Na každý rezeň po...
05:00 · 00:45
Plnené bravčové mäso
1. Bravčové mäso umyjeme, osušíme a pokrájame na rezne, ktoré rozklepeme, osolíme a okoreníme z oboch strán mletým čiernym korením. Očistenú cib...
05:00 · 00:45 · 00:40
Výstup na Matternhorn
Medailonky pěstí (silně) nebo paličkou (jemněji) zvětšíme do placata, potřeme vytřeným česnekem, osolíme, opepříme, vložíme do mísy nebo většího ...
05:00 · 00:45 · 00:40 · 00:40
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...