Chřestová jemná

0 hodnocení00:55velmi snadné
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

  • Chřest 125 g
  • Smetana 3 dl
  • Vývar - hovězí 2 dl
  • Sůl podle potřeby
  • Vejce - žloutek 1
  • Petržel - nať podle potřeby

Postup

1 Oloupané pazochy uvaříme doměkka v osoleném vývaru, scedíme, hlavičky odkrojíme a pokrájené stonky po rozmixování propasírujeme. Do scezeného vývaru vmícháme protlak ze stonků, žloutky a chřestové hlavičky. Mírně prohřejeme, podle potřeby dosolíme, ochutíme najemno pokrájenou petrželkou a podáváme.

Poznámka

KR-300.

Mohlo by Vás zajímat

Jemná hrášková polévka se sýrovými měšci
1. Cibuli a česnek nakrájíme najemno a vše společně zpěníme na másle, zaprášíme moukou a zalijeme mlékem. 2. 10 minut povaříme a poté přidáme hr...
00:45
Jemná brokolicová polievka
Žemľu nakrájame na kocky. Na panvici rozpustíme maslo a usmažíme na ňom žemľu. Do hrnca nalejeme vývar z MAGGI Zlatého Slepačieho bujónu a prive...
00:45 · 00:35
Jemná brokolicová polévka s krutonky
Housku nakrájíme na kostičky. V pánvi rozpustíme máslo a usmažíme na něm zlatavé krutonky. Vyjmeme je a rozložíme na ubrousek, aby odsál přebyteč...
00:45 · 00:35 · 00:33
Jemná papriková polévka s nočky
Postup přípravy: Najemno nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme mletou papriku, mouku a za stálého míchání připravíme jíšku. Zalijeme vývare...
00:45 · 00:35 · 00:33 · 00:44
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...