Vločkový trhanec

0 hodnocení00:44
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

  • Ingredience:
  • ovesných vloček 120 g
  • vody 0,25 l
  • mléka 0,12 l
  • vejce 2
  • krupicového cukru 80 g
  • strouhanky 80 g
  • rozpuštěného másla 1 lžíce
  • tuk na vymazání pekáče
  • ovocný sirup na přelití

Postup

1 Postup přípravy: Vločky zalijeme vroucí vodou a vroucím mlékem a necháme hodinu bobtnat. Pak vmícháme žloutky, cukr, strouhanku, máslo a nakonec tuhý sníh z bílků. Směs rozetřeme do vymazaného pekáče a ve vyhřáté troubě pečeme dorůžova. Natrháme vidličkou a na talířích přelijeme sirupem.

Mohlo by Vás zajímat

Trhanec
Zubereitung: Milch, Dotter und Mehl versprudeln. Zucker, Vanillezucker, Rosinen, Salz, Rum, Orangenaroma, Vanillearoma unterrühren. Geschmolz...
00:30 · 
Trhanec
Postup přípravy: V mléce rozšleháme krupici, cukr, sůl, žloutky a přidáme citronovou kůru. Vyšleháme sníh z bílků a přidáme do těsta spolu s vypr...
00:30 ·  · 00:44
Trhanec
V mléce rozmícháme žloutky, osladíme, přidáme strouhanou citronovou kůru a také mouku. Mouku přidáváme postupně než nám vznikne řídší těsto. Do t...
00:30 ·  · 00:44 · 00:45
Císařský trhanec
Postup přípravy: V mléce rozmícháme žloutky, cukr, citronovou kůru, vanilkový cukr, sůl a mouku, přidáme pevný sníh z bílků a lehce promícháme, a...
00:30 ·  · 00:44 · 00:45 · 00:44
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...