Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Drůbeží maso > Asijský tygr
 

Asijský tygr

Asijský tygr
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Časová náročnost
127 min.
Počet zobrazení
1466x
Autor: neuveden

SUROVINY

0,5 slepice
1 větší cibuli
3 stroužky česneku
1 špička nože zázvoru
1 špička nože kurkumy
1 špička nože koriandru
2 bobkové listy
0,5 citrónu
3 vejce
sůl
1 špetka glutasolu
0,5 lžičky chilli
4 brambory
petrželovou nať

POSTUP

Slepici uvaříme doměkka, vychladlou vykostíme a maso nakrájíme na malé kousky. Cibuli, česnek, zázvor, kurkumu, koriandr a bobkový list umeleme, zpěníme na oleji, přidejte chilli a slepičí maso, chvíli společně opékáme, pak zalijeme slepičím vývarem, osolíme a krátce povaříme. Potom dochutíme glutasolem a citrónovou šťávou. Vejce uvaříme natvrdo a oloupané brambory pokrájené na plátky opečeme na tuku z obou stran dozlatova. Při podávání vložíme do talíře plátky vařených vajec a pečených brambor, přelijeme vývarem s masem a doplníme sekanou petrželovou natí.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2017
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.