
Drůbeží játra s jablky a curry



987x
Autor: neuveden
SUROVINY
400 g kuřecích jater
1 malá cibule
2 jablka
1 lžička másla nebo tuku
1 lžíce curry
2 lžíce bílého vína
1 malá cibule
2 jablka
1 lžička másla nebo tuku
1 lžíce curry
2 lžíce bílého vína
POSTUP
Najemno nakrájenou cibuli orestujeme na tuku, přidáme drůbeží játra, zprudka orestujeme asi 2-3 minuty. Vyndáme a na zbylém výpeku rozdusíme oloupaná nakrájená jablka, do kterých přidáme curry, zastříkneme bílým vínem, dochutíme solí a pepřem. Když jsou jablka rozdušená, na posledních pár minut přidáme játra.
Recept "Drůbeží játra s jablky a curry" porušuje má autorská práva.
KOMENTÁŘE

Nový komentář

Eugen Letý © 2004 - 2019
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.