Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Drůbeží maso > Smažená krůtí prsíčka s celerem, vlašskými ořechy a pomeranči
 

Smažená krůtí prsíčka s celerem, vlašskými ořechy a pomeranči

Smažená krůtí prsíčka s celerem, vlašskými ořechy a pomeranči
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Náročnost
středně
obtížný
Počet zobrazení
525x
Autor: Jája

SUROVINY

Smažená krůtí prsíčka s celerem
vlašskými ořechy a pomeranči

Energetická hodnota: ---
4 porcí: - Ingredience pro přípravu
2 pomeranče | 3 lžíce pomerančové šťávy | 2 lžíce sojové omáčky | 1 lžíce hnědého cukru | 0,5 lžičky mletého zázvoru | sůl
4 pepř | 1 střední cibule oloupaná a nakrájená na kostičky | 4 řapíky celeru
očištěné a nakrájené na špalíčky | 3 lžíce ořechového nebo sezamového oleje | 600 g na proužky nakrájených krůtích prsíček | 125 g drcených ořechů

POSTUP

Příprava:
Pomeranče důkladně vydrhneme, nastrouháme z nich kůru a oloupeme je. Odstraníme bílou slupku a pomeranč rozdělíme na dílky. Dáme stranou. Smícháme pomerančovou kůru, džus, sojovou omáčku, cukr, zázvor, pepř a sůl. Cibuli a celer zvolna osmažíme doměkka ve lžíci oleje. Pokud možno použijte wok nebo velkou pánev na smažení. Přísady vyjmeme děrovanou lžící a dolijeme zbytek oleje. Do rozehřátého oleje přidáme krůtí nudličky a za častého míchání zvolna smažíme, dokud maso nezměkne.

Do pánve s masem přisypeme cibuli a celer. Přilijeme pomerančovou směs, přidáme ořechy a dílky pomeranče a důkladně promícháme, dokud se přísady neprohřejí.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.