Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Drůbeží maso > Zámecká kuřecí prsíčka
 

Zámecká kuřecí prsíčka

Zámecká kuřecí prsíčka
 
  • přidat obrázek ...
 
***
Počet porcí
4
Náročnost
Časová náročnost
50 min.
Počet zobrazení
3406x
Autor: Evík a Frantík

SUROVINY

4 kuřecí řízky
200 gr eidamu
česneková pasta
tatarka
200 gr šunky
olej na smažení
těstíčko:
4 vejce
8 PL polohrubé mouky
8 PL mléka
4 lžičky vegety

POSTUP

Kuřecí řízky neklepeme a potřeme česnekovou pastou. (můžeme nechat třeba 2 hodiny v lednici uležet). Mezitím si z ingrediencí připravíme těstíčko. Řízky obalíme v těstíčku a pomalu smažíme z obou ztran do zlatova. Vyjmeme a necháme odtéct přebytečný tuk. Položíme na talíř. Na řízek postupně položíme plátky šunky (na zakrytí), posypeme jemně strouhaným eidamem a na konec polijeme tatarskou omáčkou. Můžeme podávat s hranolkama, pečenými bramborami,nebo s americkýmy brambory. Lze to samozřejmě jíst sólo.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE


damned
11.11.2012 01:24:39
Vynikající
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2018
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.