Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Drůbeží maso > Zbojnický kuřecí seak se zeleninou
 

Zbojnický kuřecí seak se zeleninou

Zbojnický kuřecí seak se zeleninou
 
  • přidat obrázek ...
 
**
Počet porcí
2
Náročnost
středně
obtížný
Počet zobrazení
794x
Autor: Gražyna RUSZ

SUROVINY

150 g vykoštěného kuřecího stehna
30 g slaniny
30 g sýra Hermelín
30 g žampionů
100 g kukuřice
50 g másla
česnek
sůl
pepř
petrželová nať
grilovací koření
sojová omáčka
hladká mouka na obalení
olej
300 g brambor

POSTUP

Maso naklepeme, posypeme gril. kořením, opepříme a obalíme v hladké mouce. Smažíme na oleji společně se slaninou a žampiony - tohle položíme na maso, překryjeme plátky hermelínu. Celé necháme zapéct v troubě. Výpek zakápneme soj. om. a povaříme. Brambory i se slupkou nakrájíme na tenké plátky a usmažíme na oleji. Necháme je okapat a na talíři je smícháme s máslem a solí,třeným česnekem a petrželkou. Mraženou zeleninu osmažíme na másle a osolíme. Brambory se dají nakrájet na tenké plátky a poukádat na plech a upéct v troubě dozlatova-je to méně tučné.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2017
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.