Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Drůbeží maso > Zelenina dušená s kuřecím masem
 

Zelenina dušená s kuřecím masem

Zelenina dušená s kuřecím masem
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
766x
Autor: neuveden

SUROVINY

375 g mrkve
2 velké kedlubny
250 g zelených fazolek
150 g žampionů
400 g kuřecích prsou
sůl
pepř
2 lžíce oleje
2 kostky směsi mražených bylinek
0,5 svazku petrželky

POSTUP

Mrkve a kedlubny a fazolky očistíme. Mrkev a rozčtvrcené kedlubny nakrájíme na plátky, fazolky několikrát překrojíme. Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Maso osolíme a opepříme.
Olej rozpálíme v kastrolu a kuřecí maso na něm opečeme. Přidáme zeleninu a dusíme. Přidáme bylinky a 750ml vody. Vaříme asi 15 minut. Maso vyjmeme, necháme trochu zchladnout, nakrájíme na kousky. Vrátíme zpět do hrnce a pokrm osolíme a opepříme. Petrželku nasekáme a posypeme jím hotový pokrm.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.