Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Hovězí maso > Domácí rostbeef s tatarkou, zeleninou a zapékanými bramborami
 

Domácí rostbeef s tatarkou, zeleninou a zapékanými bramborami

Domácí rostbeef s tatarkou, zeleninou a zapékanými bramborami
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
10122x
Autor: neuveden

SUROVINY

rostbeef a marináda
600 g nízkého rošťence
100 g kremžské hořčice
100 ml oleje
20 ml worchesteru
sůl
drcený pepř
tatarka
200 g majonézy
20 g kapar
20 g sterilovaných okurek
20 g sekané petrželky
30 ml láku z okurek
1 lžíce hořčice (plnotučná nebo dijonská)
1 až 2 ančovičky
kůra z jednoho citronu
sůl
bílý pepř
zelenina
100 g mrkve
100 g mladé cibulky
100 g červené a zelené papriky
100 g fenyklu
30 ml olivového oleje
sůl
pepř
Zapékané smetanové brambory
1 kg brambor
4 stroužky česneku
400 ml smetany ke šlehání
sůl
pepř

POSTUP

Rostbeef a marináda: 1. do očištěného masa důkladně vetřeme marinádu, kterou jsme si připravili z hořčice, oleje, worchesteru, soli a pepře 2. maso zprudka opečeme na pánvi ze všech stran a přendáme na pekáč, ještě lépe na pečící mřížku, vložíme do trouby a pečeme při 150°C asi půl hodiny 3. po upečení maso krájíme na tenké plátky Tatarka: 1. veškeré ingredience jemně nasekáme a smícháme s majonézou, dochutíme solí, pepřem a lákem z okurek Zelenina: 1. zeleninu nakrájíme na větší kusy a zvolna orestujeme, dochutíme solí a pepřem Zapékané smetanové brambory: 1. brambory dobře omyjeme, nové ponecháme se slupkou, starší oloupeme a nakrájíme na velmi jemné plátky. 2. plátky brambor dobře namačkáme do pekáče nebo do jednoporcových misek na zapékání 3. smetanu ochutíme solí, pepepřem, jemně strouhaným česnekem a zalijeme jí brambory 4. vložíme do rozpálené trouby a pečeme na 180°C, podle výšky a velikosti nádoby, cca 30 -60 minut dozlatova
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2017
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.