Maďarský guláš

Maďarský guláš
0 hodnocení01:30
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

  • hovězího masa 500 g
  • tuku 50 g
  • středně velké cibule 2
  • sladké, mleté papriky 1 lžíce
  • rajčata 2
  • zelené papriky 2
  • sůl
  • MAGGI Zlatý Slepičí bujón 1

Postup

1 Maso nakrájíme na větší kostky, na tuku rychle opečeme, vyjmeme, cibuli drobně pokrájíme a na tuku dorůžova podusíme.
2 Kastrol sejmeme z ohně, přidáme sladkou mletou papriku, zalijeme trochou vody, pak vložíme na proužky pokrájené papriky a na čtvrtky pokrájená oloupaná rajčata, opečené maso a osolíme.
3 Potom směs dusíme na mírném ohni. Po chvilce dušení můžeme přilít trochu vývaru z MAGGI Zlatého Slepičího bujónu. Dusíme na mírném ohni, dokud maso nezměkne.
4 Tento pokrm nezahušťujeme. Chceme-li mít hustší šťávu, vložíme během vaření do guláše oloupanou nadrobno nakrájenou bramboru.
5 Příloha:
6 vařené brambory, rýži nebo bramborové knedlíky
7 Energetická hodnota: cca 1558 kJ (373 kcal)

Mohlo by Vás zajímat

Pravý hospodský hovězí guláš
cibuli nakrájíme nahrubo a osmahneme na sádle nebo oleji - tak dlouho, dokud není opečená skoro dohněda. Udělá v guláši správnou barvu a chuť. P...
 · 00:30
Hospodský guláš podle Zdeňka Polreicha- základní
MASO - na guláš je nejlepší kližka, protože se nerozpadá, případně jiné hovězí přední - plec nebo krk. Vždycky by se měl guláš vařit z jednoho dr...
Formanský guláš
Maso dusíme na paprikovém základě, do hotového guláše dáme podušenou anglickou slaninu nakrájenou na plátky a drcený celý pepř. Necháme v guláši ...
Kotlíkový guláš
Cibuli nakrájíme na kolečka, osmahneme na tuku. Zasypeme paprikou, moukou, osmahneme, přidáme kečup, zalijeme vodou, povaříme, osolíme a opepříme...
 · 00:30 · 
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...