Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Jehněčí maso > Jehněčí ražníčí
 

Jehněčí ražníčí

Jehněčí ražníčí
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
1218x
Autor: neuveden

SUROVINY

500 g maso jehněčí
sójová omáčka
pepř mletý
sůl
200 g špek
4 ks cibule
1 lžička kari
1 lžička hořčice
zelenina
2 ks špejle
brambory nebo hranolky
4 stroužky česnek

POSTUP

Jehněčí maso (nejlépe vykostěná kotleta nebo kýta) nakrájíme (přes vlákno) na medailonky velikosti max.3x3cm. Přidáme sůl, pepř, sojovou omáčku, hořčici, česnek. Vše důkladně promícháme, natlačíme do porcelánové nebo nerezové nádoby, přikryjeme nejlépe mikrotenovým sáčkem a dáme do lednice na 12 hodin odležet. Po této době nakrájíme špek na čtverečky - asi 2 x 2 cm 5 mm silné a cibuli asi 5 mm plátky. Připravíme špejle- na půlky. Napichujeme na špejle v pořadí: maso, špek, cibule a toto opakujeme stále do kola až je špejle plná (končíme vždy masem). Na rospaleném oleji na pánvi osmahnem 4 - 5 min. Podáváme s bramborem nebo hranolkama se zeleninovou oblohou nabo salátem.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2018
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.