Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Jehněčí maso > Kebab z jehněčího masa
 

Kebab z jehněčího masa

Kebab z jehněčího masa
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet zobrazení
1375x
Autor: neuveden

SUROVINY

1 kg jehněčí kýty nakrájené na stejně velké kostky, 3 středně velké cibule.
Marináda:
100 ml olivového oleje, 2 stroužky rozetřeného česneku, 1 lžička fenyklu, 1 lžičky tymiánu, 1 lžičky pepře

POSTUP

Smíchejte přísady a nálev přelijte přes nakrájené maso. Překryjte a nechte odpočinout na chladném místě 1 – 2 hodiny. Maso osušte. Nakrájejte cibuli na čtvrtky a napíchněte na jehlu, střídejte s kousky masa. Pečte na mírném ohni pod uzavřeným víkem pod dobu 10-12 minut na každé straně. Servírujte s rajčaty a paprikou ( viz zelenina ). Rada: Můžete si připravit jehněčí kotlety za použití stejného nálevu. Doba přípravy: 3-4 minuty po každé straně.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2018
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.