Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Kořenící směsi > Basic Indian gravy
 

Basic Indian gravy

Basic Indian gravy
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Náročnost
lehký
Počet zobrazení
359x
Autor: neuveden

SUROVINY

1 tsp ginger paste
0,5 tsp turmeric powder
ugh gravy for a single dish
3 tbsps vegetable/ canola/ sunflower cooking oil
2 large onions cut into quarters
2 medium tomatoes cut into quarters
2 tsps coriander powder
2 tsps garlic paste
1 tsp red chilli powder (reduce quantity if you want less heat)
1 tsp cumin powder
Most gravied Indian dishes have certain ingredients in common, so preparing and storing one when you have some spare time is a great idea. That way when you`re ready all you do is add the meat or veggie to the gravy and cook through! This recipe makes eno

POSTUP

* Grind the onion and tomato together in a food processor till you get a smooth paste. Try not to add too much water while grinding.
* Heat the cooking oil in a medium-sized, heavy-bottomed pan on a medium flame. Add the paste you just prepared. Fry for 5 minutes.
* Add the ginger and garlic pastes and fry for 2 more minutes.
* Now add the powdered spices and fry till the oil begins to separate from the masala.
* Turn off the fire and allow the paste to cool completely (if you`re not using it immediately). Put into a suitable container, label container with date and freeze.

Tip: You can also make this gravy with thinly sliced onions and tomatoes (instead of grinding them into pastes). This makes a gravy with a thinner consistency
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2020
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.