Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Králík > Králičí maso po čínsku
 

Králičí maso po čínsku

Králičí maso po čínsku
 
  • přidat obrázek ...
 
**
Počet porcí
4
Náročnost
středně
obtížný
Počet zobrazení
2074x
Autor: neuveden

SUROVINY

1 králík
3-6 feferonek
1 lžička glutasolu
0,2l sójové omáčky
3-4 cibule
3-5 stroužků česneku
50 g solamylu
0,2-0,3l oleje
0,2-0,6l rýžového vína
lze přidat sekané mandle, oříšky, zázvor

POSTUP

Vykostěného králíka pokrájíme na kostičky asi o straně 1cm. Na kostičky nakrájíme i cibuli a drobně i feferonky. Připravíme si marinádu ze sójové omáčky a vína, vložíme do ní maso, zakapeme trochou oleje, promícháme s cibulí, feferonkami, sekaným česnekem a lžičkou glutasolu. Necháme odležet v chladu nejméně 1 hodinu, pak necháme maso na cedníku okapat a na velmi horkém oleji ze všech stran za stálého míchání osmahneme v nádobě s co nejšírším dnem. Pak maso znovu zalijeme marinádou i s přísadami, které zůstaly na sítu a dusíme na mírném ohni doměkka. Zahustíme škrobem rozpuštěným ve vodě. Podáváme s chlebem nebo rýží.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2017
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.