Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Masové polévky > Bramboračka ( s klobásou )
 

Bramboračka ( s klobásou )

Bramboračka ( s klobásou )
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
1872x
Autor: neuveden

SUROVINY

2 cibule
2 stroužky česneku
2 svazky polévkové zeleniny
2 lžíce másla
1 litr masového vývaru
2 červené papriky
300 g brambor
300 g mražených fazolek
1 lžičku majoránky
1 lžičku saturajky
4 klobásy
sůl
pepř
1 svazek pažitky

POSTUP

Cibuli a česnek nadrobno nasekáme. Polévkovou zeleninu nakrájíme na kostičky. Ve velkém hrnci rozpustíme máslo a vše v něm orestujeme. Zalijeme vývarem a přivedeme k varu. Rozpůlíme papriky, odstraníme semeníky a lusky omyjeme. Nakrájíme je na proužky, Oloupeme brambory a pokrájíme. Obojí nasypeme do polévky, přidáme fazolové lusky a ochutíme majoránkou a saturejkou. Vaříme téměř doměkka asi 15 minut. Klobásy nakrájíme na kousky a vložíme je do polévky. Společně vaříme ještě 5 minut. Polévku pikantně ochutíme solí a pepřem. Opereme pažitku a na sypeme do hotové polévky.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2017
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.