Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Masové polévky > Bramborová s uzenou treskou (makrelou)
 

Bramborová s uzenou treskou (makrelou)

Bramborová s uzenou treskou (makrelou)
 
  • přidat obrázek ...
 
***
Počet porcí
4
Náročnost
středně
obtížný
Počet zobrazení
1691x
Autor: neuveden

SUROVINY

350 g uzená treska
1 nakrájená cibule
1 sáček bouquet garni
4 šálky vody
0,6 kg brambor
2,5 šálku mléka
2 lžíce másla
sůl
čerstvě mletý pepř
nakrájená pažitka

POSTUP

1) tresku , cibuli , bouquet garni a vodu dáme do velkého hrnce a přivedeme k varu. Na mírném ohni vaříme až se začne maso rozpadat. 2) Tresku vyjmeme stáhneme a vykostíme. Kůži a kosti vrátíme zpět do hrnce a 30 minut vaříme. 3) Vývar scedíme přidáme brambory a vaříme 25 minut. Když jsou brambory měkké , vyjmeme je naběračkou . Do hrnce přilijeme mléko a přivedeme k varu. 4) Mezitím rozmačkáme brambory s máslem na jemnou kaši , kterou přidáme do hrnce s polévkou a rozmícháme, aby vznikla hustá polévka. Nakonec přisypeme tresku a dochutíme.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.