
Camembert zapečený s medem a hroznovým vínem
SUROVINY
Ingredience:
2 ks camembertu
200 g kuliček hroznového vína světlé i tmavé
8 lžic medu
12 lístků máty
2 ks camembertu
200 g kuliček hroznového vína světlé i tmavé
8 lžic medu
12 lístků máty
POSTUP
Příprava:
Sýr jsme rozkrojili napůl. Kolečka sýru jsme položili na pečící papír a navršili na ně kuličky hroznového vína a zalili je jednou lžící medu. Potom jsme sýry dali do rozpálené trouby zapéct dozlatova. Zapečené jsme přendali na talíře, přelili je zbylým medem a posypali jemně nasekanou mátou.
Sýr jsme rozkrojili napůl. Kolečka sýru jsme položili na pečící papír a navršili na ně kuličky hroznového vína a zalili je jednou lžící medu. Potom jsme sýry dali do rozpálené trouby zapéct dozlatova. Zapečené jsme přendali na talíře, přelili je zbylým medem a posypali jemně nasekanou mátou.
Recept "Camembert zapečený s medem a hroz..." porušuje má autorská práva.
KOMENTÁŘE

Nový komentář

Eugen Letý © 2004 - 2019
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.