Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Mléko/sýry > Nakládaný hermelín
 

Nakládaný hermelín

Nakládaný  hermelín
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
20
Počet zobrazení
968x
Autor: neuveden

SUROVINY

3 4 hermelíny
1 2 větší cibule ( nejlépe červené )
1 2 naložené feferonky ( mohou být i čerstvé )
či ostřejší paprika.
1 lžička mleté sladké papriky
15 20 kuliček pepře
bobkové listy
5 kuliček nového koření
4 stroužky česneku
1 lžička hořčičného semene
olej stolní

POSTUP

Hermelín podélně nakrájíme a všechny vnitřní poloviny natřeme utřeným česnekem, solí a mletou paprikou a opět je spojíme a nakrájíme na čtvrtky. Připravíme si širokou sklenici a postupně do ní klademe vrstvy čtvrtek. Jednotlivé vrstvy prokládáme kořením, cibulí na kolečka a pásky papriky ( cibulí a paprikou nešetříme ). Pak zalijeme až po povrch olejem, zakryjeme víčkem a uložíme v chladu a tmě na 5 až 7 dnů. Při podávání olej slijeme a podáváme s pečivem nebo chlebem a zapíjíme pivem. Pozor - slitý olej je výborný na smažení řízků, masa,, na topinky.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2017
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.