Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Moučníky > Bernský hruškový nákyp
 

Bernský hruškový nákyp

Bernský hruškový nákyp
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Časová náročnost
60 min.
Počet zobrazení
670x
Autor: neuveden

SUROVINY

400 g měkkého tvarohu
100 g cukru
3 vejce
1 citrónu - kůra z
šťáva z půlky citrónu
4 lžíce škrobové moučky
1 zarovnaná lžíce kypřícího prášku
4-5 hrušek
1 lžíce cukru
máslo na vymazání formy

POSTUP

1. Žloutky utřeme s tvarohem, cukrem a citrónovou kůrou do pěny, přidáme škrobovou moučku a kypřiči prášek.
2. Oloupané hrušky nakrájíme na jemné plátky a marinujeme je s cukrem a citrónovou šťávou. Potom je vpracujeme do těsta s tuhým sněhem.
3. Nákypovou formu vymažeme máslem, naplníme a pečeme v předehřáté troubě při střední teplotě 50-60 minut.
4. Místo hrušek můžeme použít i jiné ovoce, například švestky, meruňky apod.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.