Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Ostatní omáčky > Peprná sýrová omáčka
 

Peprná sýrová omáčka

Peprná sýrová omáčka
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Náročnost
lehký
Časová náročnost
20 min.
Počet zobrazení
948x
Autor: Jílek

SUROVINY

Zutaten
1 Bund Frühlingszwiebeln
250 Gramm Champignons
400 Gramm Kefen (Zuckerschoten), quer halbiert
1 Essl. Butter
150 ml Weißwein
200 ml Gemüsebouillon
150 Gramm Boursin mit schwarzem Pfeffer (französischer
Doppelrahmfrischkäse)
Meersalz
1 Handvoll Rucolasprossen oder Kresse

POSTUP

Das Grün der Frühlingszwiebeln in etwa 3 cm lange Stücke schneiden und die Zwiebeln der Länge nach vierteln.

Die Champignons je nach Grösse halbieren oder vierteln.

Die Kefen quer halbieren.

Alle Gemüse in der Butter unter Rühren sanft anbraten, mit dem Weißwein ablöschen und diesen fast vollständig einkochen lassen.

Die Gemüsebouillon mit dem Pfefferfrischkäse verrühren, dazugießen, aufkochen und die Sauce mit Salz abschmecken.

Die Sauce mit frisch gekochter heißer Pasta mischen, kurz ziehen lassen, anrichten und mit Sprossen oder Kresse bestreuen.

Tipp:

Die Pasta knapp al dente kochen. Sie gart in der heißen Sauce noch etwas
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2020
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.