Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Ostatní omáčky > Pomerančová holandská omáčka - Maltézská
 

Pomerančová holandská omáčka - Maltézská

Pomerančová holandská omáčka - Maltézská
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
1
Časová náročnost
15 min.
Počet zobrazení
1500x
Autor: Omáčky a dresinky - Anne Wilsonová

SUROVINY

Máslo
180 g rozehřáté (bez syrovátky u dna)
Voda
2 lžíce
Vejce - žloutek
4
Pomerančová šťáva
2 lžíce
Sůl
podle potřeby
Pepř - bílý
podle potřeby

POSTUP

Rozehřejeme máslo a pečlivě sbíráme z povrchu pěnu. V hrnci smícháme vodu, žloutky a šleháme 30 sekund, až je směs krémovitá. Velmi mírně zahřejeme a zahříváme další 3 minuty až je směs krémovitá. Odstavíme. Postupně přidáváme máslo, které dobře zašleháme. Vmícháme pomerančovou šťávu a podle chuti osolíme a opepříme. Příloha: Podáváme teplou k dušenému nebo vařenému kuřeti a rybě, k vaječným pokrmům a k dušené nebo vařené zelenině. Poznámky: Množství: 1,25 hrnku. Teplota musí být velmi mírná, abychom z toho neměli míchaná vejce.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.