Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Ostatní polévky > Boršč z hovězího masa a kyselého zelí
 

Boršč z hovězího masa a kyselého zelí

Boršč z hovězího masa a kyselého zelí
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Časová náročnost
120 min.
Počet zobrazení
1953x
Autor: neuveden

SUROVINY

600 g masa (hovězí žebra, bůček)
30 g tuku
200 g kořenové zeleniny na nudličky
150 g kysaného zelí
100 g sterilizované červené řepy
1 cibule, drobně nakrájená
7 rajčat
2 větší brambory
125 ml kysané smetany
sůl

POSTUP

Maso vaříme v osolené vodě a měké vyjmeme. Mezitím na tuku osmažíme kořenou zeleninu a cibuli. Zeleninu přidáme do vývaru po masu, společně se zelím a bramborami. Ke konci vaření přidáme červenou řepu, povaříme a přidáme šťávu z uvařených rajčat - procedíme ji do polévky. Uvařené maso pokrájíme a vložíme zpět do polévky. Podáváme se smetanou umístěnou zvlášť v misce (džbánku) na stole.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2017
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.