Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Ostatní polévky > Egedská fazolová polévka
 

Egedská fazolová polévka

Egedská fazolová polévka
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
875x
Autor: neuveden

SUROVINY

500 g bílých fazolí;
600 g vepřového plecka;
1 menší uzené koleno;
1 polévková lžíce mleté červené papriky;
1 cibule;
2 polévkové lžíce sádla;
sůl;
pepř;

POSTUP

Bílé fazole a uzené koleno uvaříme doměkka a odložíme stranou. Z vepřového plecka, cibule, papriky a rajčat připravíme obvyklým způsobem guláš. Až maso v guláši změkne, vrátíme nakrájené uzené koleno a polovinu množství bílých fazolí do kotlíku. Druhou polovinu fazolí rozmačkáme na kaši a přidáme do polévky, jakmile se začne polévka vařit. Tím polévku zahustíme. Důkladně promícháme a můžeme podávat.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.