Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Ostatní polévky > Gazpacho
 

Gazpacho

Gazpacho
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
3
Časová náročnost
33 min.
Počet zobrazení
545x
Autor: neuveden

SUROVINY

1 středně velká paprika
200 g tvrdších rajčat
1 středně velká okurka
100 g chlebové střídky
1 malý stroužek česneku
0,25 lžičky drceného kmínu
2 lžíce majonézy
0,75 litru vývaru nebo vody
3 lžíce octa
pepř
sůl

POSTUP

Papriku, rajčata a okurku se slupkou nakrájíme na kousky a rozmixujeme. Na zahuštění přidáme chlebovou střídku. V lednici necháme směs 1-2 hodiny vychladit.
Drcený kmín, prolisovaný česnek, majonézu a ocet smícháme a s vývarem přidáme k zeleninovému krému. Dobře promícháme, dochutíme solí, pepřem a procedíme přes cedník.
Hotová polévka má růžovou barvu. Servírujeme ji studenou s přílohami nakrájenými na malé kousky (ty dáváme vedle na talíř).

Přílohy:
1 malá paprika, 2 malá oloupaná rajčata bez jader, 1 malá oloupaná okurka, 1 malá cibule, 50g osmaženého chleba nakrájeného na kostičky
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.