Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Pizza > Bylinkový páj s pórkem a uzeným masem
 

Bylinkový páj s pórkem a uzeným masem

Bylinkový páj s pórkem a uzeným masem
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
3
Časová náročnost
33 min.
Počet zobrazení
404x
Autor: neuveden

SUROVINY

2 lžíce másla
125 g uzeného masa
sůl
800 g pórku
400 g hladké mouky
200 g cibule
100 ml mléka
cukr
20 g droždí
pepř
100 g eidamu
2 vejce
4 lžíce sekaných bylinek
3 stroužky česneku

POSTUP

Do mísy prosejeme mouku. Vyhloubíme jamku a rozdrobíme do ní dorždí. Přilijeme 200ml vlažné vody a posypeme cukrem. Kvásek necháme 30 minut kynout. Přisypeme bylinky, půl lžičky soli a vypracujeme těsto. Rozprostřeme ho do vymaštěné formy a necháme dalších 60 minut kynout. Pórek nakrájíme na kolečka. Oloupeme cibuli s česnekem a nasekáme je. Uzené maso nakrájíme na kostičky. Troubu předehřejeme na 200 stupňů. Pórek s cibulí osmahneme na másle. Po 5 minutách přidáme česnek s masem a prohřejeme je. Přimícháme vejce s mlékem a strouhaným sýrem. Směs rozetřeme na těsto a pečeme 30 minut.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.