Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Předkrmy > Bylinkové, krabí a sýrové máslo
 

Bylinkové, krabí a sýrové máslo

Bylinkové, krabí a sýrové máslo
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
977x
Autor: neuveden

SUROVINY

275 g másla
1 stroužek česneku
1 svazek pažitky
1 svazek petrželky
1 svazek kopru
sůl
pepř
1 cibule
60 g krabího masa
50 g strouhaného ementálu

POSTUP

Máslo rozdělíme na tři díly. Prolisovaný česnek a nadrobno posekané bylinky (až na dvě lžíce) vmícháme do první části másla, okořeníme. Hmotu zformujeme pomocí dvou navlhčených prkének do kostky a uložíme na velké servírovací prkénko. Posypeme bylinkami. Najemno posekanou nebo nastrouhanou cibuli a 50 g krabího masa rozmícháme s druhým dílem másla. Okořeníme. Rovněž zformujeme do kostky, uložíme na servírovací prkénko vedle bylinkového másla a posypeme zbylým krabím masem. Poslední díl másla smícháme se 45 g sýra a okořeníme. Opět zformujeme do kostky, uložíme na prkénko a posypeme zbylým sýrem. Máslové směsi až do podávání uložíme do chladna.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2018
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.