Bramborák s uzeným masem - 1 porce

Bramborák s uzeným masem - 1 porce
0 hodnocení
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

  • brambor 100 g
  • mléka 30 ml
  • hladké mouky 20 g
  • vejce 0,5
  • krkovičky 80 g
  • menší cibuli 1
  • stroužek česneku
  • sůl, majoránka, pepř
  • máslo

Postup

1 Nastrouháme brambory, necháme ustát a slijeme vodu.Přidáme mléko, mouku, vejce, na kostičky nakrájenou krkovičku, nadrobno nakrájenou cibuli, rozetřený česnek, sůl, majoránku a pepř. Těsto dobře rozmícháme, nalijeme na rozehřáté sádlo a smažíme po obou stranách dozlatova.

Mohlo by Vás zajímat

Spišské párky
Příprava: K přípravě se používá čerstvého libového vepřového masa z kýty a plece a tučného vepřového masa z ramínka a bůčku, popřípadě z krkov...
 · 
Spišská klobása
Příprava: Obdobně jako spišské párky je spišská klobása oblíbená při domácích porážkách v některých slovenských krajích. Je proto oblíbená, že j...
 · 
Domácí klobásy ii
Příprava: Při uzení se také udívají domácí klobásy, které se podle místních zvyků a zkušeností různě upravují. Někde se připravují klobásy z ...
 · 
Špenátový dort s uzeným masem
Z vajec, mouky a mléka připravíme těsto, osolíme a 20 minut necháme odpočinout. Špenát opereme, rozebereme a po částech povaříme ve vroucí oso...
 ·  · 01:00 · 
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...