Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Zelenina > Papriky plněné mletým masem
 

Papriky plněné mletým masem

Papriky plněné mletým masem
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
6
Počet zobrazení
4256x
Autor: neuveden

SUROVINY

6 velkých paprik
350 g libového mletého hovězího masa
rýže
1 plechovka sekaných rajčat
0,5 šálku nakrájené cibule
2 stroužky prolisovaného česneku
2 lžíce olivového oleje

POSTUP

Papriky pěkně odshora ``odskalpujte`` (skalpy ale nevyhazujte!) a zbavte je vnitřností. Obrané papriky postavte vedle sebe do misky, podlijte dvěma lžícemi vody, zakryjte poklopem a na pět minut je dejte do mikrovlnky. Po zahřívací proceduře je vyjměte a přebytečnou vodu slijte. Smíchejte rozkrájené špičky paprik s cibulí, česnekem a olejem a i tuto směsku upečte - 3-5 minut by mělo stačit. Pak ji vmíchejte do mletého masa a pečte 3 minuty do zlatova. Pakpřidejte rýži, sekaná rajčata a šálek vody, promíchejte a nechte je rotovat v mikrovlnce dalších 15-20 minut, dokud rýže nezměkne. Horkou směsí naplňte vykuchané papriky, naskládejte je do misky a ještě jednou lehce zahřejte.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.