Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Zelenina > Rajčatový hamburger
 

Rajčatový hamburger

Rajčatový hamburger
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
512x
Autor: neuveden

SUROVINY

50 g anglické slaniny
1 cibule
1 stroužek česneku
1 lžíce olivového oleje
1 lžíce kaparů
4 velká rajčata
sůl
pepř
1 svazek bazalky
200 g mozzarelly

POSTUP

Slaninu nakrájíme na kostičky, oloupeme česnek s cibulí a drobně nasekáme. V pánvi rozpálíme olej, všechny připravené suroviny na něj nasypeme a osmahneme. Přidáme kapary a podusíme. Omyjeme rajčata a nadvakrát je rozkrojíme. Plochy osolíme a opepříme. Opereme a osušíme bazalku. Otrháme lístky a nasekáme je. Troubu rozpálíme na 220 °C. Mozzarellu nakrájíme na plátky asi 1 cm silné. Plech na pečení vyložíme vrstvou alobalu. Na něj položíme spodní části rajčat. Potřeme je cibulkovou směsí, posypeme bazalkou a navrch položíme plátek sýra. Překryjeme střední části rajčat a postup opakujeme. Navrch usadíme vršky. Plech s rajčaty dáme do trouby na 15 minut zapéct.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.